LÖRDAG, JANUARI 29, 2011
Dagens löp
Nästan två veckor sedan senaste löpningen. Förra helgen gick i halsont och feberns tecken, och jag var sjukskriven tre dagar i veckan. Var det löprundan som halsen inte tålde? Med viss tvekan vågade jag mig i alla fall på en lika kort runda ikväll, 5km, i ett makligt tempo. Dubbar. Hoppas halsen klarade det. Vill springa!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 22:21 


SÖNDAG, JANUARI 23, 2011
Dagens löp
NEJ!!!

Det blev ingen löpning den här helgen. Inte på hela veckan! Jag vet inte om det var förra helgens korta come-back som var osaken, men jag fick i alla fall oväntat åter ont i halsen i tisdags. I helgen tryckte febern på och jag blev däckad utan någon möjlighet till friluftsliv.

Jag kan notera att det belv rejäl träningsvärk efter förra helgen, det märktes att det varit ett långt uppehåll. I veckan har jag också köpte ett nytt par Spiky dubbar, så jag är redo för nya löpartag när kroppen är redo.

Så länge får jag läsa Runners world och titta på foton av mina fornstora dagar som löpare.

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 17:09 


SÖNDAG, JANUARI 16, 2011
Dagens löp
Äntligen!

Det är två och en halv månad sedan senaste löpningen! Fortsatta problem med halsen, förkylning och andra skäl har stoppat mig från löpning. Jag hade egentligen tänkt ta säsongens första skidtur, men plusgrader, regn och halka på vägen till skidturen ändrade min plan till löpning.

Mina nyare dubbar, några säsonger, sprack i gummit när jag krängde på dem på skorna. Tur att jag hade kvar mina gamla från Spiky, de är av bättre kvalitét. Gick helt okej att springa men fem km räckte. Självklart blev det en långsam tid, och blöta fötter av isvattnet.

Men jag är en löpare igen!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 16:47

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap