MÅNDAG, JULI 16, 2012
Dagens löp
Så blev det faktiskt en andra löprunda denna månaden! Hälsenefästet smärtar, både om jag löper eller låter bli. Det är bättre tidigare på dagen när jag varken haft skor eller kompressionsstrumpor på mig så mycket ännu, det är min känsla att det blir värre av att det trycker.

Jag prövade för några dagar sedan på ett par uttjänta löpskor att plocka bort det hårda inlägget i häldelen. Men allt är rätt ihopklistrat så det tycks vara ett hopplöst företag, ingen väg framåt.

Jag har cyklat en hel del på sistone som motion, det ger en bra konditionsträning och smärtar inte på samma vis. Senast igår.

Jag har sprungit för lite för att ge mig ut på en milarunda men gjorde det ändå idag. Konditionen räcker även om jag blir trött och det gick långsamt, har också helgens motion i kroppen. Tråkigt att det smärtar i hälen. Också en vis oro för de gamla bensåren. Jag försökte ändå njuta av den goda känslan av att komma ut i naturen med benen springandes och den rejäla svettningen. Det blir troligen träningsvärk imorgon och kanske mer smärta i hälen. Gjorde vad jag kunde med stretchning. Midnattsloppet är ett stort frågetecken.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning, rehab

posted by Henrik Hemrin @ 19:45 


TISDAG, JULI 03, 2012
Efterdyningar
Igår sprang jag. Idag gör det mer ont i hälsenefästet. Nog påverkar löpningen även om jag får ont även utan löpning.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning, rehab

posted by Henrik Hemrin @ 08:13 


MÅNDAG, JULI 02, 2012
Dagens löp
Så var det dags för en löprunda igen! Fem kilometer, snart kanske jag ska våga mig på lite längre. Midnattsloppet närmar sig och det vore roligt att delta igen. Hälsenefästet ömmar ännu men var ok idag.

Sedan senaste löpningen har det varit flera cykelturer runt Bornsjön, senast i lördags och söndags. Efter rundan i lördags monterade jag nyinköpta SPD-pedaler och provade för första gången att cykla med fastsatta cykelskor. Fungerade ok, men lite lurigt att man sitter fast, gäller att inte glömma det eller vingla ner i vägrenen.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 19:21

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap