TORSDAG, JULI 26, 2007
IKEA
Idag fick jag årets (d v s 2008) IKEA-katalog. Låg en stund på sängen och bläddrade. Mycket vackert man kan köpa och inreda med. Men, jag har det mesta jag behöver, så jag behöver inte köpa något nu!

Tyvärr förlorade Öster ikväll mot Kalmar i cupen. Ser fram emot att Öster snart vinner och klättrar i Superettan.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 22:28 


SÖNDAG, JULI 22, 2007
Feven
Jag stoppade in Hela vägen ut av Feven i CD-spelaren och funderade på vad som hänt sedan. Den enda infon jag hittar på nätet säger att hon la ner musikkarriären efter den skivan och en turné. Lite småskön skiva. Undras vad hon gör nu?

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 21:19


SÖNDAG, JULI 15, 2007
Minnet är kort!
För en stund sedan hade jag en reflektion i huvet att skriva om. Reflektionen är som bortblåst i sommarvinden!

Kanske det jag tänkte skriva om är barns minne och observationer. Hur de ser och minns saker. Killen runt fem år idag på gården som tycker jag motionerar nästan varje dag och som minns att jag sprungit med vattenflaskor ibland (vilket nog måste varit förra säsongen), att två flaskor satt fram och två satt bak och att de hade en konstig form. Sånt mindes han. Och kanske jag nu ändå mindes av det var jag skulle skriva om, att det var just om detta...

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 23:01 


MÅNDAG, JULI 02, 2007
Foton!
En kvällspromenad i sommarskymningen gav ett antal nya foton i min kollektion. Igår tittade jag på Planket, utställningen vid Vitabergsparken som återuppstått. Det var spännande att se en mängd fotografers bilder. En del foton är dokumentära, en del vackra, en del har budskap. Och en del, i mina ögon, säger inget utan är bara fula, vulgära eller allmänt intetsägande. Jag läste boken Övergivna platser nyligen, intressant och vemodig. Det finns en massa bilder på Övergivna platser.

Tingeling

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap