LÖRDAG, NOVEMBER 16, 2013
Dagens löp
En vecka sedan senast. Dags igen för löprunda, åter runt vattenverket, åter i mörker men utan regn! Hälen har gjort ont igår och idag, jag tror för att jag hade skor på mig länge i torsdags. Den gjorde ont idag också men framåt kvällen kändes det som att jag nog kan springa, cyklat ett ärende tyidigare. Alternativet att cykla inne lockar mindre. Det gick rätt okej för foten att springa, inte speciellt ont varken under eller efter. Även om det nog känns mer inatt och imorgon.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 19:52 


LÖRDAG, NOVEMBER 09, 2013
Dagens löp
Efter ett litet uppehåll igen, inte minst orsakad av semester, så blev det en löprunda igen. Höstmörker och regn var förutsättningarna för turen runt Vattenverket. Inte en annan löpare syntes som vanligt och någon enstaka vandrare. Det gick faktiskt mer än minuten snabbare än förra gången på min femkilometersrunda. Det kändes lite i hälen och lite i ryggen men som jag minns bättre än förra gången. Skönt med lördag och skönt med motion!

Tingeling
Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 18:59 

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap