TISDAG, APRIL 29, 2008
Handverkare
Handarbete kan man pyssla med. Men resultatet säljs i hantverksbutiker, inte handverksbutiker. Eller de som kommer och fixar avloppet är inte handverkare utan hantverkare. Konstigt.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 21:38 


SÖNDAG, APRIL 27, 2008
Hallunda bokmässa 2008
Idag har jag varit på Hallunda bokmässa i Hallundakyrkan. Bokmässan hölls för andra året. Köpte flera spännande böcker att läsa framöver. Jag har lyssnat till och pratat med författarna. Flera lokala härifrån Botkyrka, samt andra intressanta författare. Riktigt roligt att höra dem berätta, om levnadsöden, erfarenheter, intresse och kunskap som gjort att de längtat efter att berätta för oss. Jag hoppas på en tredje Hallunda bokmässa nästa år!

Tingeling


Etiketter: bokmässa, Botkyrka, Hallunda, Hallunda bokmässa, Hallundakyrkan

posted by Henrik Hemrin @ 15:09 


ONSDAG, APRIL 16, 2008
Disketter
Kopierade ett antal disketter till hårddisken idag. De har inte använts på länge. Bättre att ha dem i datorn - numera är ju hårddisken lite större än på disketternas tid. Och, i nya datorer finns inget hål för disketterna. Detta var tretummarna, femtummarna har jag kastat för länge sen... Disketter slängs i brännbart hushållsavfall, har jag kollat.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 00:00

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap