LÖRDAG, MARS 29, 2008
Upp och ner
Vad skönt att man bor på ovansidan av jorden. Det måste vara jobbigt för de på södra halvan som går upp och ner.

Tingeling

posted by Henrik Hemrin @ 15:59 


LÖRDAG, MARS 15, 2008
Slemmy inte creamy
Jag köpte härförleden schampoo/tvål, allt-i-ett lämpligt att ta med till omklädningsrummet. Den har en creamy, krämig, konsistens enligt informationen. Det låter bra! När jag klämmer på flaskan för att klicka ut en dos i handen, sugs det tillbaka, om man inte ser upp och trycker ut lite extra. Som segt slem. Så slemmigt är det. Men billigt var det!

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 20:43 


ONSDAG, MARS 12, 2008
Forum för levande historia
Förintelsen först, kommunismen nu, kan kolonialismen vara lämpligt nästa fokus?

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 21:52 


MÅNDAG, MARS 10, 2008
Skräp!
Varifrån kommer allt skräp i tunnelbanevagnarna? Varför är det så mycket skräp runt sopsorteringen- även när behållarna inte är fulla? Jo, det är klart att jag vet. Men jag förstår inte! Och jag är riktigt nyfiken hur det ser ut hemma hos en del. Jag har en massa dammkorvar på golvet hemma, men inte så mycket godispapper på golvet.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 22:29 


FREDAG, MARS 07, 2008
Fragmenterad debatt
Jag såg igår på Debatt på SVT. Ämnena som togs upp var intressanta och viktiga att diskutera. Men jag är tveksam till formen. Det blir inte mycket debatt, mest ett antal personers fristående åsikter och programledare som ser till att planerade tankar ställs men knappast som ordförande för att fördela ordet i långa debatter. Och jag som tittare har ingen chans att räcka upp handen för att säga något. Ok, jag kan tycka till på webben, men det är en annan debatt. Skulle önska mer av samtal, där man lyssnar på varandra, reflekterar, påverkas och påverkar. Nu blir det så snuttifierat. I bästa fall får jag höra ett antal olika synpunkter som visar på spännvidden och olika sätt att se på saken, men tankarna bryts mycket lite. Kanske TV inte fungerar för att debattera svåra frågor eftersom det hela tiden ska gå så fort och kort, åtminstone i många program.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 08:54

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap