TORSDAG, JULI 07, 2011
Dagens löp
Efter några dagars vila från löpning har träningsvärken lagt sig. Förra rundan var ju första på två månader. Det blev åter femkilometersrunda i lugnt mak. Trött efter flera korta nätter och hemkommen efter arbetsdagen fanns ingen längtan efter tempoökning, också bäst med tanke på att jag är i återstart. Jag har cyklat två gånger runt Bornsjön sedan förra löpningen. Varmt och soligt kvällsväder, svetten rann när jag kom hem och det är en skön känsla.

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 21:19 


LÖRDAG, JULI 02, 2011
Dagens löp
Inte en löprunda i maj. Inte en löprunda i juni. Men nu har det blivit en första löprunda i juli.

Härligt att vara på löpbenen igen! Bensår, förkylning, halsont, ryggont och andra saker som måste gå före löpning har skapat det ofrivilliga uppehållet. Lite promenader, cykling och badminton har det i alla fall varit.

Riktigt varm och fuktig dag. Jag gav mig ut efter 21, solen lyste röd mellan molnen bort över Mälaren. Jag sprang i lugnt tempo. Men det var faktiskt inte något problem att hålla mig löpande i fem kilometer. Och ryggen kändes bara en aning. Den är så mycket bättre nu än i början av veckan. Jag har provat att springa något hundratal meter under promenader i veckan.

Sedan blev det skön strechning och kvällsmat!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 23:46

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap