LÖRDAG, OKTOBER 30, 2010
Dagens löp
Dags för löpning i dagsljus! Till och med lite lätt solsken bakom tunna moln och nästan tio grader. Ingen snö som förra helgen. Rätt lugnt tempo, magen tryckte på lite men inte värre än att det gick att löpa på. Som så ofta såg jag inte en enda annan löpare.

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 17:01 


TORSDAG, OKTOBER 28, 2010
Dagens löp
Torsdagskväll och det var dags för en löprunda! Jag börjar bli van vid att sätta på mig pannlampan nu. Skönt att det bara är en mindre del av rundan som den behövs, men där är det verkligen mörkt! När jag kom ut vid en åker (utan gröda) så hörde jag något som jag funderade på om det var en grymtning av ett vildsvin. Jag är väldigt osäker, snarare mer troligt att det inte var det, omöjligt att se något. När jag åkte hem från jobbet någon timme tidigare var det soligt och jag var lite förvånad när det kom lätt regn en stund. Min ömmande häl kändes lite grann, inte allvarligt men det hämmar nog en del. Jag sprang mestadels i min bekvämlighetszon, men behagligt att springa och lite nytta gjorde det väl!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 21:32 


LÖRDAG, OKTOBER 23, 2010
Dagens löp
Jag sprang exakt samma runda idag som i torsdags! Då i mörker med pannlampa på vissa sträckor, idag med dagsljus om än knappt. På vissa platser låg det lite snö som påverkade steget på några mycket korta sträckor, inget att orda om egentligen. Jag fick knyta om ena skon två gånger, förra gången möjligen en gång. Rundan på 12 km tog ca sekunden längre idag... Jag var lite bekvän för att driva på ordentligt, men hade en skön tur i friska luften. Gott att kunna springa! Ett rådjur korsade min väg i slutet, jag klappade i händerna så det masade sig iväg från vägen och för att varsko eventuella kompisar. Och hälont var rätt okej!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 23:15 


ONSDAG, OKTOBER 20, 2010
Dagens löp
Mörkt och lite blåsigt, men uppehåll. Jag sprang 12 km i ganska behagligt lunk-tempo. Återigen en runda där pannlampan behövdes på vissa sträckor. Skön löpning!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 22:00 


SÖNDAG, OKTOBER 17, 2010
Dagens löp
Strålande solsken, strålande höstväder!

Och mindre ont i hälen idag! Det blev en skön löprunda, inte i högsta tempot eller med fjäderlätta steg, men helt okej. Skönt helt enkelt!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 15:13 


TORSDAG, OKTOBER 14, 2010
Dagens löp
Hösten är här! Regnet på morgonen blev strålande sol och blåst. Men solen går tidigt ner, och när jag kom ut på löpning var det inte solen utan halvmånen jag såg på himlen. Jag hade ont i hälen även innan jag sprang och det blev inte bättre, lite småsmärta under löpningen men inte så farligt. Pannlampan var på några sträckor, skönt det när hundar dök upp vid två tillfällen, bägge skönt nog kopplade och det blev ingen direktkontakt. Jag sprang en bit på grusväg utmed E4an, jag sprang snabbare än bilarna söderut... Skön kvällsrunda på 12 km!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 20:42 


SÖNDAG, OKTOBER 10, 2010
Dagens löp
Det var inte direkt solsken men ganska fint väder när jag mitt på dagen, innan lunch, gav mig av på en timmes löpning. Mössan var på.

Jag kände lite ont i hälen redan innan jag sprang iväg, men det kändes knappast värre under löpningen och hämmande mig marginellt. Dock försökte jag tänka på att ta kortare löpsteg med högre frekvens. Fungerar rätt bra men blir lite jobbigare när tröttheten kommer liksom i nerförslöp.

En tävling i cykel eller löpning pågick på delvis samma sträckning som jag sprang. Det innebar att jag efter 3/4 av min löprunda sprang över mållinjen vid Sturehov och fotografer höjde kamerorna, om de fyrade av vet jag inte. Jag gjorde ingen målgest utan sprang bara glatt vidare...

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 15:38

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap